Visus mūsų zefyriukus galima skrudinti virš liepsnos, o taip pat siūlome įsigyti ir skrudinimo rinkinių, kuriuose yra natūralaus sojų vaško žvakė ir mediniai pagaliukai patogesniam zefyriukų skrudinimui. Skrudinti zefyriukus iš tiesų paprasta ir labai smagu.

  1. Paimkite zefyriuką ir užverkite ant medinio pagaliuko. Jei zefyriukas su papildomais papuošimais (šokoladu, pabarstukais, riešutais ir pan.), tai stenkitės juos palikti viršuje (kadangi jų nereikia skrudinti, tik patį zefyriuką).

  2. Uždekite natūralaus sojų vaško žvakę. 

  3. Tvirtai laikydami už apatinės pagaliuko dalies pakelkite zefyro kraštą apie 1-1,5 cm virš liepsnos (nedėkite į pačią liepsną, nes zefyras ne tik apskrus, bet ir apruks, sudegs, o galiausiai ir greitai ištirps, pradės bėgti). Luktelėkite kelias sekundes ir kai tik pradės skrusti (gelsti ir ruduoti), pasukite kitą pusę, neleiskite zefyrui sudegti ar ištirpti. 

  4. Paskrudintą zefyrą galite valgyti tiesiai nuo pagaliuko - tik neapsideginkite, juk jis bus karštas ir minkštas. O jeigu norite dėkite į karštą gėrimą arba tarp dviejų šokoladinių sausainių (pasidarykite sausainių ir skrudinto zefyro sumuštinį). 

  5. Skrudindami zefyrus, visuomet pagaliuką bei ranką laikykite saugiu atstumu nuo liepsnos.

  6. Baigę skrudinti, būtinai užgesinkite žvakę, nepalikite dengačios žvakės be priežiūros.

  7. Pasikvieskite draugų ir kartu mėgaukitės skrudintais zefyrais.

Skanaus.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.